Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Serveertips Latte Macchiato

On 25, sep 2013 | No Comments | In | By admin

Serveertips Latte Macchiato

3.17.1 Sinaasappel LatteSinaasappel Latte

Maak een Buisman Latte Macchiato en voeg hieraan een scheutje sinaasappellikeur (Grand Marnier of Cointreau) toe. Lekker met een toef slagroom en chocoladeschaafsel. Garneer het glas met een schijfje sinaasappel.

Buisman Bekroonde Latte

Schenk een eetlepel amandelsiroop in een groot glas. Maak vervolgens uw Buisman Latte Macchiato zoals op de verpakking staat, maar gebruik een dubbele hoeveelheid poeder en water. Leg een bitterkoekje of een amandelkoekje bovenop het schuim.

Extra lekker! Leg bovenop het schuim in plaats van een bitter- of amandelkoekje een ‘macaron de Paris’ (bijvoorbeeld een groene met pistache, een witte met vanille of een lichtbruine met koffie).

Buisman Latte Blanche

Maak uw Buisman Latte Macchiato zoals op de verpakking staat, maar gebruik een groot glas en een dubbele hoeveelheid poeder en water. Klop slagroom stijf en spuit een grote toef slagroom op de Latte Macchiato. Schenk voorzichtig een scheutje chocoladesaus op de slagroomtoef en druk bovenin een chocolade koffieboontje.

Buisman Bananashake

Schep zes ijsblokjes en een halve banaan in een blender of keukenmachine. Maak uw Buisman Latte Macchiato zoals op de verpakking staat, maar gebruik een groot glas en een dubbele hoeveelheid poeder en water. Schenk de koffie bij de banaan en ijsblokjes. Meng het geheel tot een gladde shake en schenk deze terug in het glas. Serveer met twee dikke rietjes.

In de meeste vestigingen van deze supermarkten is Serveertips Latte Macchiato verkrijgbaar. Raadpleeg voor alle zekerheid de betreffende vestiging van uw supermarkt.

De lekkerste variaties voor onze Serveertips Latte Macchiato vind je hier.

Serveertips Cappuccino

On 11, sep 2013 | No Comments | In | By admin

Serveertips Cappuccino

3.18.1 Cappuccino ijscoupeCappuccino ijscoupe

Klop twee eidooiers, 75 gram witte basterdsuiker en 5 gram vanillesuiker licht en schuimig. Voeg al roerend 250 ml volle melk toe. Klop 1,5 dl slagroom bijna stijf. Meng de slagroom met de rest van de ingrediënten en voeg twee zakjes Buisman Cappuccino toe.

Draai het mengsel 40 tot 50 minuten in de ijsmachine of leg het in de vriezer en roer het ijs gedurende een uur elke 10 minuten door. Het ijs is klaar als het voldoende stevig is. Serveer met wat karamelsaus en een toef slagroom.

3.18.2 Macaroons

Macaroons

Klop drie eiwitten met 75 gram kristalsuiker stijf en voeg daarna een eetlepel Buisman Cappuccino toe. Roer het geheel en maak met een spuitzak ronde schuimpjes met een doorsnede van 2 tot 3 cm op een met bakpapier bekleed bakblik. Plaats het geheel een uurtje in de oven op 110ºC. Klop 50 gram zachte boter met vijf eetlepels poedersuiker en een eetlepel cacaopoeder tot een romige crème. Spuit de crème tussen twee macaroons.

3.18.3 After eight
Buisman Cappuccino After Eight

Bereid Buisman Cappuccino zoals het op de verpakking staat. Spuit er een toef slagroom op en steek er twee After Eight chocolaatjes in.

Extra lekker! Leg twee pepermuntkussentjes in de mok en bereid Buisman Cappuccino zoals het op de verpakking staat. Door het roeren lossen de kussentjes op.

Buisman Hazelnootje

Bereid Buisman Cappuccino zoals het op de verpakking staat. Neem een volle eetlepel uit een pot hazelnootpasta en roer hiermee in de koffie, zodat de hazelnootpasta oplost.

In de meeste vestigingen van deze supermarkten is Serveertips Cappuccino verkrijgbaar. Raadpleeg voor alle zekerheid de betreffende vestiging van uw supermarkt.

De lekkerste variaties voor onze Serveertips Cappuccino vind je hier.

Serveertips Café au Caramel

On 10, sep 2013 | No Comments | In | By admin

Serveertips Café au Caramel

3.19.1 chocotroefBuisman Chocotroef

Bereid Buisman Café au Caramel zoals het op de verpakking staat. Spuit er een flinke toef slagroom op, bestrooi de koffie stevig met cacaopoeder en steek er een kletskop in.

Extra lekker! Roer twee theelepels Buisman Hot Chocolate of cacao los met een eetlepel heet water. Roer er een klein bekertje slagroom bij en klop de slagroom stijf. Bereid Buisman Café au Caramel zoals het op de verpakking staat. Leg er met behulp van twee eetlepels een mooie bol chocoroom op en steek er een kletskop in.

Buisman Tiramello

Bereid Buisman Café au Caramel zoals het op de verpakking staat. Spuit er een toef slagroom op en strooi er wat cacao en geroosterd amandelschaafsel over.

Extra lekker! Leg twee amarettokoekjes in een beker of glas. Bereid Buisman Café au Caramel zoals het op de verpakking staat en roer er eventueel een druppel amandel-essence of een eetlepel amandellikeur bij. Schenk dit langzaam op de koekjes, zodat de koffie in de koekjes trekt. Spuit er een toef slagroom op en strooi er wat cacao en geroosterd amandelschaafsel over.

In de meeste vestigingen van deze supermarkten is Serveertips Café au Caramel verkrijgbaar. Raadpleeg voor alle zekerheid de betreffende vestiging van uw supermarkt.

De lekkerste variaties voor onze Serveertips Café au Caramel vind je hier.

Serveertips Hot Chocolate

On 09, sep 2013 | No Comments | In | By admin

Serveertips Hot Chocolate

3.20.1 Dubbel chocolaBuisman Dubbelchocola

Bereid Buisman Hot Chocolate zoals het op de verpakking staat. Spuit er een toef slagroom op. Schaaf met een kaasschaaf mooie chocoladekrullen van een reep pure chocolade en gebruik ze als decoratie.

Buisman Kerst

Bereid Buisman Hot Chocolate zoals het op de verpakking staat. Spuit er een toef slagroom op. Zet er een pepermunt ‘candy cane’ in en al roerend krijgt u chocolademelk met een heerlijk zachte mintsmaak.

3.20.3 Chocolate marsmallow
Buisman Hot Chocolate met marshmallows

Bereid Buisman Hot Chocolate zoals het op de verpakking staat. Strooi er een paar mini marshmallows overheen (u kunt ook een groter spekje in stukjes knippen). Even roeren en u heeft een heerlijk zoete variant op de gewone Buisman Hot Chocolate.

In de meeste vestigingen van deze supermarkten is Serveertips Hot Chocolate verkrijgbaar. Raadpleeg voor alle zekerheid de betreffende vestiging van uw supermarkt.

De lekkerste variaties voor onze Serveertips Hot Chocolate vind je hier.

Serveertips Koffie Verkeerd

On 08, sep 2013 | No Comments | In | By admin

Serveertips Koffie Verkeerd

3.21.2 Chocolate-macchiatoBuisman Witte Kerst

Maak Buisman Koffie Verkeerd zoals het op de verpakking staat. Spuit er een toef slagroom op. Schaaf met een kaasschaaf mooie chocoladekrullen van een reep witte chocolade en gebruik ze als decoratie.

Extra lekker! Breek de helft van een kleine reep witte chocolade in een beker en plaats deze in een pan kokend water. Laat de witte chocolade al roerend smelten. Maak Buisman Koffie Verkeerd zoals het op de verpakking staat en roer de koffie al kloppend met een kleine garde of vork bij de gesmolten witte chocolade.

Buisman Chocolate Macchiato

Maak Buisman Koffie Verkeerd zoals het op de verpakking staat in een hoog glas. Maak een half kopje chocolademelk van Buisman Hot Chocolate en schenk dit over de bolle kant van een lepel in het glas bij de Koffie Verkeerd.

In de meeste vestigingen van deze supermarkten is Serveertips Koffie Verkeerd verkrijgbaar. Raadpleeg voor alle zekerheid de betreffende vestiging van uw supermarkt.

De lekkerste variaties voor onze Serveertips Koffie Verkeerd vind je hier.

Serveertips Wiener Melange

On 07, sep 2013 | No Comments | In | By admin

Serveertips Wiener Melange

3.22.1 Tropische smoothie

Tropische smoothie

Doe zes ijsblokjes en een halve banaan in een blender of keukenmachine. Meng vier eetlepels Buisman Wiener Melange met 120 ml water. Schenk dit bij de ijsblokjes. Draai er een gladde smoothie van en schenk deze in een hoog glas.

Buisman Blije Melange

Leg een blokje anijsmelk in een mok en bereid Buisman Wiener Melange zoals het op de verpakking staat. Door het roeren lost het anijsblokje op. Spuit er een toef slagroom op en strooi er een lepeltje roze of blauwe muisjes over.

Buisman Weense Goede Raad

Bereid Buisman Wiener Melange zoals het op de verpakking staat en klop er met een kleine garde of vork een scheutje advocaat (van scharreleieren) bij.

Extra lekker! Spuit er een toef slagroom op, druppel er nog wat advocaat over en steek er een lange vinger in.

Buisman Wiener Winter Gloed

Bereid Buisman Wiener Melange zoals het op de verpakking staat en klop er met een kleine garde of vork een scheutje advocaat (van scharreleieren) bij.

Extra lekker! Boen een sinaasappel schoon onder de warme kraan. Rasp met een fijne rasp een beetje van de schil (alleen het oranje) af. Meng twee eetlepels Buisman Wiener Melange poeder met een mespunt koek- of speculaaskruiden en een mespunt sinaasappelrasp en bereid de koffie zoals het op de verpakking staat.

In de meeste vestigingen van deze supermarkten is Serveertips Wiener Melange verkrijgbaar. Raadpleeg voor alle zekerheid de betreffende vestiging van uw supermarkt.

De lekkerste variaties voor onze Serveertips Wiener Melange vind je hier.

Serveertips Ijskoffie

On 06, sep 2013 | No Comments | In | By admin

Serveertips Ijskoffie

3.23.1 Verkoelende ijskoffieVerkoelende ijskoffie

Bereid een dubbele hoeveelheid van uw favoriete Buisman koffie. Meng de koffie met twee bolletjes vanille-ijs en vier ijsblokjes in een blender tot een verfrissende ijskoffie. Schenk het mengsel in een glas en voeg twee extra ijsblokjes toe voor nóg meer verkoeling.

In de meeste vestigingen van deze supermarkten is Serveertips Ijskoffie verkrijgbaar. Raadpleeg voor alle zekerheid de betreffende vestiging van uw supermarkt.

De lekkerste variaties voor onze Serveertips Ijskoffie vind je hier.