Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een selectie van de meest gestelde vragen aan Buisman. Staat uw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in en wij zullen uw vraag binnen 10 werkdagen beantwoorden.

Waarom kan ik bepaalde producten van Buisman niet bij onze supermarkt krijgen?

Wij kunnen alleen per supermarktorganisatie en dus niet per winkel zien of ze uw Buisman in het assortiment hebben. Dit wordt vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld de winkelgrootte, regio, lokaal beleid, visie van de bedrijfsleider, etc. Als uw supermarkt genoemd wordt in de ‘waar te koop‘ lijst per product dan kunt u altijd vragen aan de filiaalleider of hij uw favoriete Buisman voor u wilt bestellen.

Kan ik Buisman ook bereiden met gekookte melk?

Ja. Als u onze koffie- of chocoladespecialiteiten met melk bereidt, worden ze nóg voller en romiger.

Kan ik nog meer doen met Buisman?

Zeker! Kijk maar eens naar onze Serveertips!
Kijk ook eens op Facebook voor recepten en inspiratie.

Waar kan ik Buisman kopen?

Zie ons overzicht met onze Verkooppunten.

Bevatten jullie producten dierlijke vetten?

Nee, de producten bevatten 100% plantaardig vetten. Nb. De emulgator E471 is ook van plantaardige oorsprong!

Waarom adviseren jullie om bij de bereiding van het product “niet meer kokend” water toe te voegen?

In veel Buisman instant producten zit melkpoeder. Deze melkpoeder is afhankelijk van het seizoen meer of minder hittestabiel. Als er kokend water op het poeder gegoten wordt, kunnen er vlokjes ontstaan. Dit zijn eiwitten uit de melkpoeder die “uitvlokken”. Het product ziet er daardoor minder smakelijk uit maar het consumeren ervan kan geen kwaad.

Hoe lang is een eenmaal geopende pot Buisman houdbaar?

Als u de pot steeds goed afsluit is het product nog zeker enkele maanden na openen houdbaar. Voor een optimale kwaliteitsbeleving adviseren wij de inhoud van de pot binnen 2 maanden na het openen te consumeren.

In mijn pot Buisman zijn klontjes ontstaan, hoe kan dat?

Klontjes ontstaan meestal in een niet goed afgesloten pot. Buisman instant producten zijn gevoelig voor vocht. Het poeder neemt gemakkelijk vocht op uit de lucht met als gevolg dat er klontjes ontstaan. Het is daarom belangrijk de pot steeds goed af te sluiten.

Wat is het verschil tussen Buisman Classic Aroma en Buisman Royal Aroma?

Buisman Royal Aroma heeft door een speciale nabehandeling een grovere korrelstructuur dan Buisman Classic Aroma. De receptuur van beide is exact hetzelfde.