PACKSHOT CAFE AU CARAMEL.png

Café au Caramel voedingswaarde

Bereidingswijze: Schep 2 eetlepels poeder (12,2 gram) in een glas. Schenk hierbij al roerende heet, niet meer kokend water (ca. 100 ml). Wacht ca. 1 min. en roer nogmaals en klaar is uw heerlijke Café au Caramel.

Ingrediënten: suiker (40%), magere melkpoeder (17%), glucosestroop, kokosolie, oploskoffie (8%), maltodextrine, aroma's (melk), stabilisatoren (kaliumfosfaten, polyfosfaten), gemodificeerd maiszetmeel, antiklontermiddelen (siliciumdioxide), zout, verdikkingsmiddel (xanthaangom), melkeiwit, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren).

Allergenen: melk, kan sporen van soja bevatten.

*Volgens bereidingsinstructie (12 g + 100ml)
** RI = referentie – inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)