top of page
Hot Chocolate voedingswaarde
Bereidingswijze: Schep 4 eetlepels poeder (20 gram) in een glas. Schenk hierbij al roerende heet, niet meer kokend water (ca. 120 ml). Wacht ca. 1 min. en roer nogmaals en klaar is uw Hot Chocolate.
Ingrediënten: suiker (42%), magere melkpoeder (25%), magere cacaopoeder (14%), kokosolie, glucosestroop, maltodextrine, stabilisator (kaliumfosfaten), zout, verdikkingsmiddel (xanthaangom), natuurlijke aroma's, gemodificeerd maiszetmeel, antiklontermiddel (siliciumdioxide).
Allergenen: melk, kan sporen van soja bevatten.
![NEW Hot Chocolate voedingswaarde.png](https://static.wixstatic.com/media/804ac7_2ecc716d25a243b09c886d6c7ca60707~mv2_d_3791_1858_s_2.png/v1/crop/x_0,y_0,w_3791,h_1697/fill/w_495,h_222,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/NEW%20Hot%20Chocolate%20voedingswaarde.png)
*Volgens bereidingsinstructie (20 g + 120ml)
** RI = referentie – inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
bottom of page